Prin Programul IMM Invest 2021, microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii din România pot obține credite bancare cu garanții de stat. Program derulat de Ministerul Finanţelor Publice prin Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM)

Solicitanți eligibili:
IMM INVEST: Microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii, întreprinderi mici cu capitalizare de piaţă medie;
AGRO IMM INVEST: Microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii, întreprinderi mici cu capitalizare de piaţă medie;
AGRO IMM INVEST – Domeniile de activitate eligibile: agricultură, pescuit, acvacultură și sectorul alimentar.

Valoare Finanțare:
Capital de lucru pentru microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii, întreprinderi mici cu capitalizare de piaţă medie: max. 5.000.000 lei;
Investiții pentru microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii, întreprinderi mici cu capitalizare de piaţă medie: max. 10.000.000 lei.

Cheltuieli și activități eligibile:
Credite pentru capital de lucru: salarii, cheltuieli cu furnizorii, utilități, taxe la bugetul de stat, materii prime, consumabile, alte materiale, alte cheltuieli de exploatare.
Credite pentru investiții: realizarea unor investiții pentru dezvoltarea afacerii.

Atenție!

Programul IMM Invest 2021, prin care microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii din România pot obține credite bancare cu garanții de stat, a fost prelungit! Programul IMM Invest România și subprogramul Agro IMM Invest se prelungesc până la data de 31 decembrie 2021, iar plafoanele schemei de ajutor de stat cresc de la 800.000 euro la 1.800.000 de euro pentru fiecare firmă.Lasă un răspuns


7 + = 8